Het Jachtseizoen gemist? Peter Gillis en Rob Geus laten kuub zand bezorgen

Het Jachtseizoen gemist? Peter Gillis en Rob Geus laten kuub zand bezorgen

De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de tweede aflevering proberen campingmiljonair Peter Gillis en Rob Geus uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? <em>Peter Gillis</em> en <em>Rob Geus</em> laten kuub zand bezorgen De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de tweede aflevering proberen campingmiljonair Peter Gillis en Rob Geus uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Tekst gaat verder onder de video. Zand schRob Geus en Peter Gillis ontsnappen met twintig minuten voorsprong uit de gevangenis. Zij moeten vanaf dat moment proberen vier uur uit handen van Team StukTV te blijven. De mannen hebben nog een verassing voor StukTV, ze hebben namelijk een grote berg zand laten bezorgen waardoor de bus het terrein niet kan verlaten. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook StukTV wil Max Verstappen in toekomstig seizoen Jachtseizoen: "Een droom" Bekijk deze video » Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zand sch
Rob Geus en Peter Gillis ontsnappen met twintig minuten voorsprong uit de gevangenis. Zij moeten vanaf dat moment proberen vier uur uit handen van Team StukTV te blijven. De mannen hebben nog een verassing voor StukTV, ze hebben namelijk een grote berg zand laten bezorgen waardoor de bus het terrein niet kan verlaten.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's