Video: Rob Geus en Peter Gillis zorgen voor een onaangename verassing bij StukTV

Video: Rob Geus en Peter Gillis zorgen voor een onaangename verassing bij StukTV

Zaterdag 11 juni 2022 om 22:07

Video: <em>Rob Geus</em> en <em>Peter Gillis</em> zorgen voor een onaangename verassing bij <em>StukTV</em> Peter Gillis en Rob Geus proberen in Het Jachtseizoen vier uur uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. De ontsnapte boeven zorgen voor een onaangename verassing bij team StukTV. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Peter Gillis en Rob Geus laten kuub zand bezorgen Bekijk deze video »
TV :

Peter Gillis en Rob Geus proberen in Het Jachtseizoen vier uur uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. De ontsnapte boeven zorgen voor een onaangename verassing bij team StukTV.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's