De Hollandse Nieuwe gemist? Sani van Mullem zingt 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten'

De Hollandse Nieuwe gemist? Sani van Mullem zingt 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten'

Zaterdag 11 juni 2022 om 23:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Sani van Mullem</em> zingt 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Sani van Mullem begon al op zijn twaalfde met professioneel muziek maken en hoopt nu op zijn definitieve doorbraak. Bij De Hollandse Nieuwe treedt hij op met het nummer 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten' van André Hazes. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Sani van Mullem begon al op zijn twaalfde met professioneel muziek maken en hoopt nu op zijn definitieve doorbraak. Bij De Hollandse Nieuwe treedt hij op met het nummer 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten' van André Hazes.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's