Bekijk de beelden van de kus tijdens bruiloft Anouk & Dominique op het Malieveld

Bekijk de beelden van de kus tijdens bruiloft Anouk & Dominique op het Malieveld

Anouk is gisteren getrouwd met haar Dominique: "Het was vuurwerk!" De Shownieuws-tafel heeft het over haar trouwdag op het Malieveld. Bart Ettekoven: "Ik vond het wel mooi. Met name de toespraak van Anouk. Ze schoot even vol." Bekijk de beelden van de kus in het Shownieuws-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden van de kus tijdens bruiloft <em>Anouk &amp; Dominique</em> op het Malieveld Anouk is gisteren getrouwd met haar Dominique: "Het was vuurwerk!" De Shownieuws-tafel heeft het over haar trouwdag op het Malieveld. Bart Ettekoven: "Ik vond het wel mooi. Met name de toespraak van Anouk. Ze schoot even vol." Bekijk de beelden van de kus in het Shownieuws-fragment hieronder. Lees verder onder de video. TrouwjurkEr was een beetje kritiek over het geluid tijdens de bruiloft en ook de livestream van Vogue liep vast op het moment dat Anouk in haar trouwjurk het podium opliep. Kijkers vonden dat minder, want zij wilden natuurlijk de kus zien! Heb je de kus gemist? Bekijk hierboven de Shownieuws-video met beelden van Anouks bruiloft op het Malieveld. Bekijk ook Zien: Veertigduizend mensen op het Malieveld voor huwelijk Anouk en Dominique Bekijk deze video » Live stream bruiloft Anouk & Dominique (zaterdag 11 juni) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trouwjurk
Er was een beetje kritiek over het geluid tijdens de bruiloft en ook de livestream van Vogue liep vast op het moment dat Anouk in haar trouwjurk het podium opliep. Kijkers vonden dat minder, want zij wilden natuurlijk de kus zien! Heb je de kus gemist? Bekijk hierboven de Shownieuws-video met beelden van Anouks bruiloft op het Malieveld.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV