Protest bij minister Christianne van der Wal was een 'topactie', volgens Farmers Defence Force (video)

Protest bij minister Christianne van der Wal was een 'topactie', volgens Farmers Defence Force (video)

Mark van den Oever van Farmers Defence Force, een Nederlandse belangenorganisatie voor agrariërs, noemt het protest bij minister Christianne van der Wal een 'topactie'. Tientallen boeren van de actiegroep Voll Gass hebben vrijdag bij het huis van de minister voor Natuur en Stikstof geprotesteerd tegen de stikstofplannen van het kabinet. "Dat het thuis op het huisadres is, is helemaal niet erg", aldus Mark in de HvN-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Protest bij minister <em>Christianne van der Wal</em> was een 'topactie', volgens <em>Farmers Defence Force</em> (video) Mark van den Oever van Farmers Defence Force, een Nederlandse belangenorganisatie voor agrariërs, noemt het protest bij minister Christianne van der Wal een 'topactie'. Tientallen boeren van de actiegroep Voll Gass hebben vrijdag bij het huis van de minister voor Natuur en Stikstof geprotesteerd tegen de stikstofplannen van het kabinet. "Dat het thuis op het huisadres is, is helemaal niet erg", aldus Mark in de HvN-video hieronder. Lees verder onder de video. Zwarte bladzijde"Dat het thuis op het huisadres is, is helemaal niet erg", aldus Mark in zijn videoboodschap. "Ze gaven de minister, die naar buiten was gekomen, een zelfgemaakte ontslagbrief", laat NOS weten. "Is dit de nieuwe communistische partij geworden ofzo?" en "Dit wordt een zwarte bladzijde uit de geschiedenis" zijn opmerkingen die we van boeren horen. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Minister tegen opstandige boeren: 'Mijn kinderen zitten binnen te trillen' (video) Bekijk deze video » Minister Van der Wal vond boze boeren onaangenaam: "Straat vol trekkers doet even wat met je" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zwarte bladzijde
"Dat het thuis op het huisadres is, is helemaal niet erg", aldus Mark in zijn videoboodschap. "Ze gaven de minister, die naar buiten was gekomen, een zelfgemaakte ontslagbrief", laat NOS weten. "Is dit de nieuwe communistische partij geworden ofzo?" en "Dit wordt een zwarte bladzijde uit de geschiedenis" zijn opmerkingen die we van boeren horen.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's