Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van het tweede seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst opnieuw een spraakmakend duo. Deze week komen zanger Douwe Bob en actrice/tv-persoonlijkheid Katja Schuurman helpen op de boerderij. Kinderen en coronaDouwe Bob haalde het afgelopen jaar vaker het nieuws door privéperikelen dan met zijn muziek. De Songfestivaldeelnemer van 2016 (waar hij elfde werd) verwachtte op hetzelfde moment drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Ook was hij een fanatieke criticaster van de invoering van de coronapas bij zijn concerten. RelatieKatja Schuurman beleefde haar grote doorbraak in 1994, toen ze een rol kreeg in Goede tijden, slechte tijden. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse mediawereld. Vorig jaar verbrak ze haar relatie met chefkok Freek van Noortwijk, met wie ze een dochter had. Inmiddels heeft ze echter ook weer een nieuwe liefde. :[broadcast:videos](ids:"459630,459368" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Zondag 12 juni 2022 om 21:12

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst opnieuw een spraakmakend duo. Deze week komen zanger Douwe Bob en actrice/tv-persoonlijkheid Katja Schuurman helpen op de boerderij.

Kinderen en corona
Douwe Bob haalde het afgelopen jaar vaker het nieuws door privéperikelen dan met zijn muziek. De Songfestivaldeelnemer van 2016 (waar hij elfde werd) verwachtte op hetzelfde moment drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Ook was hij een fanatieke criticaster van de invoering van de coronapas bij zijn concerten.

Relatie
Katja Schuurman beleefde haar grote doorbraak in 1994, toen ze een rol kreeg in Goede tijden, slechte tijden. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse mediawereld. Vorig jaar verbrak ze haar relatie met chefkok Freek van Noortwijk, met wie ze een dochter had. Inmiddels heeft ze echter ook weer een nieuwe liefde.

:[broadcast:videos](ids:"459630,459368" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's