Domino Challenge gemist? Het gaat helemaal mis bij Dennis en Kayleigh

Domino Challenge gemist? Het gaat helemaal mis bij Dennis en Kayleigh

Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Domino Challenge</em> gemist? Het gaat helemaal mis bij <em>Dennis en Kayleigh</em> Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het harde werken van Dennis en Kayleigh wordt niet beloond. De moed zakt het duo in de schoenen als hun deck al aan het begin volledig stopt met vallen. De eerste gouden steen staat pas na de tijger en de stenen stoppen met met vallen net voor dit onderdeel. Kunnen ze hun deck nog redden met deze gouden dominosteen? Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Unieke beelden: Rob Goossens is positief over start van nieuwe programma Blow Up Bekijk deze video » Domino Challenge gemist? Lianne en Remco laten bouwwerk instorten Bekijk deze video »
TV :
Domino Challenge gemist? Het gaat helemaal mis bij Dennis en Kayleigh

Het harde werken van Dennis en Kayleigh wordt niet beloond. De moed zakt het duo in de schoenen als hun deck al aan het begin volledig stopt met vallen. De eerste gouden steen staat pas na de tijger en de stenen stoppen met met vallen net voor dit onderdeel. Kunnen ze hun deck nog redden met deze gouden dominosteen?

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV