Het Jachtseizoen gemist? "Die luie Peter Gillis zit vast in een golfkarretje"

Het Jachtseizoen gemist? "Die luie Peter Gillis zit vast in een golfkarretje"

De StukTV-mannen proberen in Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de tweede aflevering (11 juni) probeerden campingmiljonair Peter Gillis en Rob Geus uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Bekijk een fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? &quot;Die luie Peter Gillis zit vast in een golfkarretje&quot; De StukTV-mannen proberen in Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de tweede aflevering (11 juni) probeerden campingmiljonair Peter Gillis en Rob Geus uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Bekijk een fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Luie PeterRob Geus en Peter Gillis ontsnappen met twintig minuten voorsprong uit de gevangenis. Zij moeten vanaf dat moment proberen vier uur uit handen van Team StukTV te blijven. De heren van StukTV bespreken onderweg de tactiek van het tweetal, ze weten namelijk bijna zeker dat Peter in een golfkarretje zal rijden als ze eenmaal op een vakantiepark belanden. "Die Peter is te lui om te lopen door dat park", zegt Giel. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Peter Gillis en Rob Geus laten kuub zand bezorgen Bekijk deze video » Video: Rob Geus en Peter Gillis zorgen voor een onaangename verassing bij StukTV Bekijk deze video »

Luie Peter
Rob Geus en Peter Gillis ontsnappen met twintig minuten voorsprong uit de gevangenis. Zij moeten vanaf dat moment proberen vier uur uit handen van Team StukTV te blijven. De heren van StukTV bespreken onderweg de tactiek van het tweetal, ze weten namelijk bijna zeker dat Peter in een golfkarretje zal rijden als ze eenmaal op een vakantiepark belanden. "Die Peter is te lui om te lopen door dat park", zegt Giel.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV