Justin Bieber heeft syndroom van Ramsay-Hunt: "Zes maanden jeuk en pijn" (video)

Justin Bieber heeft syndroom van Ramsay-Hunt: "Zes maanden jeuk en pijn" (video)

Zondag 12 juni 2022 om 14:01

Gisteren werd bekend dat Justin Bieber het syndroom van Ramsay-Hunt heeft. Het is een virus dat gordelroos veroorzaakt en dat is ernstiger dan het klinkt. Ook Eric heeft het gehad en vertelt over de ziekte: "Zes maanden jeuk en pijn en op bed liggen."

Tekst gaat verder onder de video.

Justin Bieber heeft syndroom van Ramsay-Hunt: "Zes maanden jeuk en pijn" (video) Gisteren werd bekend dat Justin Bieber het syndroom van Ramsay-Hunt heeft. Het is een virus dat gordelroos veroorzaakt en dat is ernstiger dan het klinkt. Ook Eric heeft het gehad en vertelt over de ziekte: "Zes maanden jeuk en pijn en op bed liggen." Tekst gaat verder onder de video. GezichtsverlammingRamsay-Hunt is een aandoening waarbij de zevende hersenzenuw ontstoken raakt. Het virus valt de zenuwen in het gezicht aan en zo kan een verlamming ontstaan. Eric vertelt in de video hierboven dat ook hij zijn oog niet meer goed kon gebruiken en ook lachen kon hij niet. Bekijk ook Video: Justin Biebers gezicht deels verlamd door syndroom van Ramsay-Hunt Bekijk deze video » Zien: Wereldtournee Justin Bieber stilgelegd vanwege gezichtsverlamming Bekijk deze video »
Show :

Gezichtsverlamming
Ramsay-Hunt is een aandoening waarbij de zevende hersenzenuw ontstoken raakt. Het virus valt de zenuwen in het gezicht aan en zo kan een verlamming ontstaan. Eric vertelt in de video hierboven dat ook hij zijn oog niet meer goed kon gebruiken en ook lachen kon hij niet.

Actuele video's

Meer actuele video's