Ouders van EOTB-kandidaten reageren op deelname: "Mam en pap, kijk maar niet"

Ouders van EOTB-kandidaten reageren op deelname: "Mam en pap, kijk maar niet"

Zondag 12 juni 2022 om 14:13

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: dat je kind meedoet aan Ex On The Beach. De show staat namelijk bekend om de grote hoeveelheid seks, drama en ruzies en dit seizoen belooft heftig te worden. Daarom vertellen niet alle kandidaten over hun deelname. Diegenen die het wel vertelden kregen de wind van voren van papa en mama. Anderen vertelden weer dat zij aan een programma meedoen, maar niet aan welk programma.

Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met de EOTB-deelnemers van dit seizoen.

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is vanaf zondag 12 juni om 22.00 uur te zien op MTV en daarna terug te kijken bij Videoland.

Ouders van <em>EOTB</em>-kandidaten reageren op deelname: &quot;Mam en pap, kijk maar niet&quot; Het is de nachtmerrie van iedere ouder: dat je kind meedoet aan Ex On The Beach. De show staat namelijk bekend om de grote hoeveelheid seks, drama en ruzies en dit seizoen belooft heftig te worden. Daarom vertellen niet alle kandidaten over hun deelname. Diegenen die het wel vertelden kregen de wind van voren van papa en mama. Anderen vertelden weer dat zij aan een programma meedoen, maar niet aan welk programma. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met de EOTB-deelnemers van dit seizoen. Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is vanaf zondag 12 juni om 22.00 uur te zien op MTV en daarna terug te kijken bij Videoland. Bekijk ook Ex On The Beach-cast belooft 'extra heftig' nieuw seizoen: "Heel veel drama" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: is de Tablet of Terror in Ex On The Beach écht zo luid? Bekijk deze video »
Serie :
Ouders van EOTB-kandidaten reageren op deelname: "Mam en pap, kijk maar niet"

Actuele video's

Meer actuele video's