Zien: Het Roer Om terug op de buis door het floppen van Vier Is Te Veel

Zien: Het Roer Om terug op de buis door het floppen van Vier Is Te Veel

Goed nieuws voor de fans van Het Roer Om, want door het floppen van Sander Lantinga's Vier Is Te Veel wordt Het Roer Om nu ook herhaald op de zondagavond. Bekijk een fragment van vanavond (12 juni) hieronder.

Magere kijkcijfers
Na twee afleveringen besloot SBS6 deze week het programma per direct van de buis te halen. De eerste aflevering scoorde op prime time slechts 246.000 kijkers en de tweede aflevering deed het niet beter met 233.000. Het tijdslot wordt daarom nu opgevuld met herhalingen van Het Roer Om.

De herhalingen van Het Roer Om zullen op zondagen om 20:30 uur te zien zijn op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Het Roer Om</em> terug op de buis door het floppen van <em>Vier Is Te Veel</em> Goed nieuws voor de fans van Het Roer Om, want door het floppen van Sander Lantinga's Vier Is Te Veel wordt Het Roer Om nu ook herhaald op de zondagavond. Bekijk een fragment van vanavond (12 juni) hieronder. Magere kijkcijfersNa twee afleveringen besloot SBS6 deze week het programma per direct van de buis te halen. De eerste aflevering scoorde op prime time slechts 246.000 kijkers en de tweede aflevering deed het niet beter met 233.000. Het tijdslot wordt daarom nu opgevuld met herhalingen van Het Roer Om. De herhalingen van Het Roer Om zullen op zondagen om 20:30 uur te zien zijn op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Slotaflevering Het Roer Om trekt 666.000 kijkers: "Leuk dat jullie keken" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV