ZIEN: Tim van Rijthoven wint zeer verrassend Libéma Open in Rosmalen

ZIEN: Tim van Rijthoven wint zeer verrassend Libéma Open in Rosmalen

Tim van Rijthoven heeft zeer verrassend het grastoernooi Libéma Open gewonnen. De Nederlander leek vooral in de tweede set geen kind te hebben aan de nummer 2 van de wereld: Daniil Medvedev.

ZIEN: <em>Tim van Rijthoven</em> wint zeer verrassend <em>Libéma Open</em> in Rosmalen Tim van Rijthoven heeft zeer verrassend het grastoernooi Libéma Open gewonnen. De Nederlander leek vooral in de tweede set geen kind te hebben aan de nummer 2 van de wereld: Daniil Medvedev. MedvedevEen gigantisch knappe prestatie van de 25-jarige Van Rijthoven, die de eerste twee games won en daarmee Medvedev voor het eerst brak. De laatste game van de eerste set brak hij ook, waarmee Medvedev het helemaal kwijtraakte. In de tweede set won de Rus nog maar één game. Bekijk het match point van Medvedev - Van Rijthoven hierboven. Bekijk ook Samenvatting Van Rijthoven - Auger Aliassime: Nederlander naar finale Bekijk deze video » Samenvatting vrouwenfinale Libéma Open: Aleksandrova wint van als eerst geplaatste Sabalenka Bekijk deze video »
Tennis :
ZIEN: Tim van Rijthoven wint zeer verrassend Libéma Open in Rosmalen

Medvedev
Een gigantisch knappe prestatie van de 25-jarige Van Rijthoven, die de eerste twee games won en daarmee Medvedev voor het eerst brak. De laatste game van de eerste set brak hij ook, waarmee Medvedev het helemaal kwijtraakte. In de tweede set won de Rus nog maar één game.

Bekijk het match point van Medvedev - Van Rijthoven hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's