Video: 24 uur van Le Mans voor vijfde jaar op rij gewonnen door Toyota

Video: 24 uur van Le Mans voor vijfde jaar op rij gewonnen door Toyota

De jaarlijkse editie van de 24 uur van Le Mans zitten erop. De winnaars zijn Brendon Hartley, Sebastien Buemi en Ryo Hirakawa in de Toyota nummer 8. Voor Buemi is het de vierde zege in de 24 uur van Le Mans. Hartley mocht zijn derde overwinning bijschrijven en voor Hirakawa was het de eerste winst.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>24 uur van Le Mans</em> voor vijfde jaar op rij gewonnen door <em>Toyota</em> De jaarlijkse editie van de 24 uur van Le Mans zitten erop. De winnaars zijn Brendon Hartley, Sebastien Buemi en Ryo Hirakawa in de Toyota nummer 8. Voor Buemi is het de vierde zege in de 24 uur van Le Mans. Hartley mocht zijn derde overwinning bijschrijven en voor Hirakawa was het de eerste winst. Tekst gaat verder onder de video. LMP2-klasseDe Nederlanders Nyck de Vries en Tijmen van der Helm zijn zondag als vierde geëindigd in de LMP2-klasse van de 24 uur van Le Mans. De Vries hoorde pas vrijdag dat hij zou gaan racen voor het team TDS Racing als vervanger van Philippe Cimadomo, die na diverse incidenten in de trainingen werd uitgesloten van deelname. Bekijk de finish van de 24 uur van Le Mans hierboven. Bekijk ook Herhaling start 24 uur van Le Mans: etmaal begonnen Bekijk deze video » 24 uur van Le Mans: Harde crash van multimiljonair Brendan Iribe Bekijk deze video »
Autosport :
Video: 24 uur van Le Mans voor vijfde jaar op rij gewonnen door Toyota

LMP2-klasse
De Nederlanders Nyck de Vries en Tijmen van der Helm zijn zondag als vierde geëindigd in de LMP2-klasse van de 24 uur van Le Mans. De Vries hoorde pas vrijdag dat hij zou gaan racen voor het team TDS Racing als vervanger van Philippe Cimadomo, die na diverse incidenten in de trainingen werd uitgesloten van deelname.

Bekijk de finish van de 24 uur van Le Mans hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's