Zien: Abdelhak Nouri geëerd met eigen voetbalpleintje in Amsterdam

Zien: Abdelhak Nouri geëerd met eigen voetbalpleintje in Amsterdam

Zondag 12 juni 2022 om 19:13

Abdelhak Nouri werd zondagmiddag geëerd met zijn eigen plein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld, het A. Nouriplein. Vader Mohammend Nouri opende het plein zondag samen met voetballegende Willem van Hanegem.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Abdelhak Nouri</em> geëerd met eigen <em>voetbalpleintje</em> in Amsterdam Abdelhak Nouri werd zondagmiddag geëerd met zijn eigen plein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld, het A. Nouriplein. Vader Mohammend Nouri opende het plein zondag samen met voetballegende Willem van Hanegem. Tekst gaat verder onder de video. Hartstilstand Abdelhak NouriHet is een tragedie voor de familie Nouri, een tragedie in de geschiedenis van Ajax en een tragedie voor Amsterdam: de hartstilstand van Abdelhak Nouri in een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in juli 2017. Nouri liep ernstige en blijvende hersenschade op. Omroep PowNed was aanwezig bij de opening van het voetbalplein en deed verslag. Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.
Nieuws :
Zien: Abdelhak Nouri geëerd met eigen voetbalpleintje in Amsterdam

Hartstilstand Abdelhak Nouri
Het is een tragedie voor de familie Nouri, een tragedie in de geschiedenis van Ajax en een tragedie voor Amsterdam: de hartstilstand van Abdelhak Nouri in een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in juli 2017. Nouri liep ernstige en blijvende hersenschade op. Omroep PowNed was aanwezig bij de opening van het voetbalplein en deed verslag.

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's