Kasteelvrouwe Emmy over vergelijking Chateau Meiland: "Ik ben geen Martien"

Kasteelvrouwe Emmy over vergelijking Chateau Meiland: "Ik ben geen Martien"

1,2 miljoen kijkers zitten wekelijks aan de buis gekluisterd voor Kasteelvrouwe Emmy. Emmy en Rutger kochten in 2018 een vervallen Chateau in de Franse Dordogne om deze om te toveren tot een droompaleis. Net als bij de Meilandjes is ook hun verbouwing een succes dat vanaf de bank te volgen is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em> over vergelijking <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Ik ben geen Martien&quot; 1,2 miljoen kijkers zitten wekelijks aan de buis gekluisterd voor Kasteelvrouwe Emmy. Emmy en Rutger kochten in 2018 een vervallen Chateau in de Franse Dordogne om deze om te toveren tot een droompaleis. Net als bij de Meilandjes is ook hun verbouwing een succes dat vanaf de bank te volgen is. Tekst gaat verder onder de video. Kasteelvrouwe Emmy"Ik ben geen Martien, ik ben geen Erica, we zijn allemaal gewoon eigen persoonlijkheden en iedereen doet het op zijn manier", aldus Emmy. De kasteelvrouwe vertelt in RTL Boulevard dat ze in het begin van de serie erg moest wennen: "Ik vond het toch wel heel veel van mezelf eerlijk gezegd." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.
TV :
Kasteelvrouwe Emmy over vergelijking Chateau Meiland: "Ik ben geen Martien"

Kasteelvrouwe Emmy
"Ik ben geen Martien, ik ben geen Erica, we zijn allemaal gewoon eigen persoonlijkheden en iedereen doet het op zijn manier", aldus Emmy. De kasteelvrouwe vertelt in RTL Boulevard dat ze in het begin van de serie erg moest wennen: "Ik vond het toch wel heel veel van mezelf eerlijk gezegd."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV