Bekijk de teaser: Squid Game seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix

Bekijk de teaser: Squid Game seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix

Hwang Dong-Hyuk schrijver, regisseur, producer en bedenker van Squid Game heeft een belangrijke boodschap voor de fans: Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de populaire serie.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de teaser: <em>Squid Game</em> seizoen 2 officieel bevestigd door <em>Netflix</em> Hwang Dong-Hyuk schrijver, regisseur, producer en bedenker van Squid Game heeft een belangrijke boodschap voor de fans: Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de populaire serie. Tekst gaat verder onder de video. Squid Game seizoen 2Via Twitter maakt de streamer samen met de regisseur en bedenker bekend dat er officieel een groen licht is gegeven voor een tweede seizoen van Squid Game, waarin personages moeten deelnemen aan verschillende dodelijke spellen om op jacht te gaan naar een grote geldprijs. In bovenstaande beelden is alvast een korte teaser te zien. Bekijk de teaser van Squid Game seizoen 2 hierboven. Bekijk ook Squid Game: Front Man bedankt 111 miljoen Netflix-kijkers Bekijk deze video » Zien: Populaire Netflix-serie Squid Game zet Rotterdam op zijn kop Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de teaser: Squid Game seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix

Squid Game seizoen 2
Via Twitter maakt de streamer samen met de regisseur en bedenker bekend dat er officieel een groen licht is gegeven voor een tweede seizoen van Squid Game, waarin personages moeten deelnemen aan verschillende dodelijke spellen om op jacht te gaan naar een grote geldprijs. In bovenstaande beelden is alvast een korte teaser te zien.

Bekijk de teaser van Squid Game seizoen 2 hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV