Even Tot Hier gemist? Jeroen en Niels met 'Boeren bemoeien met de koeien'

Even Tot Hier gemist? Jeroen en Niels met 'Boeren bemoeien met de koeien'

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Volgens het kabinet moet de stikstofuitstoot in 131 gebieden tot wel 70 procent omlaag. De boeren waren het daar niet mee eens en stonden opeens met een aantal voor het huis van Minister Christianne Van der Wal. Jeroen en Niels schreven een liedje over de benadeelde koeien.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? <em>Jeroen en Niels</em> met 'Boeren bemoeien met de koeien' Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Volgens het kabinet moet de stikstofuitstoot in 131 gebieden tot wel 70 procent omlaag. De boeren waren het daar niet mee eens en stonden opeens met een aantal voor het huis van Minister Christianne Van der Wal. Jeroen en Niels schreven een liedje over de benadeelde koeien. Tekst gaat verder onder de video. Boeren bemoeien met de koeienDoor het nieuwe stikstofbeleid zijn er bij veel boerengezinnen zorgen over wat de toekomst heb brengt. Ze voelen zich in de steek gelaten na jaren de ene na de andere nieuwe regel over zich heen gekregen te hebben. Hopelijk kan het liedje van Jeroen en Niels een beetje troost bieden. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Even tot hier gemist? André van Duin is fan van USB-C aansluitingen Bekijk deze video » Zien: Even tot Hier zingt een 'simpel liedje' over Ongehoord Nederland Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier gemist? Jeroen en Niels met 'Boeren bemoeien met de koeien'

Boeren bemoeien met de koeien
Door het nieuwe stikstofbeleid zijn er bij veel boerengezinnen zorgen over wat de toekomst heb brengt. Ze voelen zich in de steek gelaten na jaren de ene na de andere nieuwe regel over zich heen gekregen te hebben. Hopelijk kan het liedje van Jeroen en Niels een beetje troost bieden.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV