Even tot hier gemist? André van Duin is fan van USB-C aansluitingen

Even tot hier gemist? André van Duin is fan van USB-C aansluitingen

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Het Amerikaans technologiebedrijf Apple is boos, want vanaf 2024 moet de USB-C aansluiting universeel worden voor alle telefoons. Net als vele anderen is ook André van Duin enorm opgelucht met dit nieuws: "O, wat scheelt dat een gezeik. Alles is precies gelijk."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Even tot hier</em> gemist? <em>André van Duin</em> is fan van USB-C aansluitingen Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het Amerikaans technologiebedrijf Apple is boos, want vanaf 2024 moet de USB-C aansluiting universeel worden voor alle telefoons. Net als vele anderen is ook André van Duin enorm opgelucht met dit nieuws: "O, wat scheelt dat een gezeik. Alles is precies gelijk." Tekst gaat verder onder de video. USB-C aansluitingUSB-C is het type aansluiting dat nu al gebruikt wordt door veel nieuwe mobiele telefoons die draaien op het besturingssysteem Android. De Europese Commissie, het Europees Parlement en de afzonderlijke lidstaten hebben besloten dat dit type kabeltje de nieuwe standaard moet worden bij elektronische apparaten. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier gemist? André van Duin is fan van USB-C aansluitingen

USB-C aansluiting
USB-C is het type aansluiting dat nu al gebruikt wordt door veel nieuwe mobiele telefoons die draaien op het besturingssysteem Android. De Europese Commissie, het Europees Parlement en de afzonderlijke lidstaten hebben besloten dat dit type kabeltje de nieuwe standaard moet worden bij elektronische apparaten.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV