Zien: Even tot Hier zingt een 'simpel liedje' over Ongehoord Nederland

Zien: Even tot Hier zingt een 'simpel liedje' over Ongehoord Nederland

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Even tot Hier</em> zingt een 'simpel liedje' over <em>Ongehoord Nederland</em> Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Volgens de Ombudsman van de NPO verspreidt Ongehoord Nederland aantoonbaar onjuiste informatie en schendt het daarmee de journalistieke code van de NPO. Hoe dit is gebeurd, leggen Jeroen en Niels uit aan de hand van een simpel liedje. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Even Tot Hier gemist? Jeroen en Niels met 'Boeren bemoeien met de koeien' Bekijk deze video » Even tot hier gemist? André van Duin is fan van USB-C aansluitingen Bekijk deze video »
TV :
Zien: Even tot Hier zingt een 'simpel liedje' over Ongehoord Nederland

Volgens de Ombudsman van de NPO verspreidt Ongehoord Nederland aantoonbaar onjuiste informatie en schendt het daarmee de journalistieke code van de NPO. Hoe dit is gebeurd, leggen Jeroen en Niels uit aan de hand van een simpel liedje.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV