Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding"

Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding"

Raven van Dorst was zondagavond weer te zien met haar populaire programma Boerderij van Dorst. Dit keer trok Raven zich terug op het platteland met Katja Schuurman en Douwe Bob en dat leverde bijzondere beelden op.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Katja Schuurman</em> in <em>Boerderij van Dorst</em> over paddo's: &quot;Echt een fantastische uitvinding&quot; Raven van Dorst was zondagavond weer te zien met haar populaire programma Boerderij van Dorst. Dit keer trok Raven zich terug op het platteland met Katja Schuurman en Douwe Bob en dat leverde bijzondere beelden op. Tekst gaat verder onder de video. Paddo'sZoals we van Raven gewend zijn, stelde die zeer persoonlijke vragen en dat resulteerde in eerlijke en oprechte antwoorden. "Ik vind paddo’s echt een fantastische uitvinding", aldus Katja Schuurman. In Shownieuws wordt uitgebreid stilgestaan bij deze uitspraak van de actrice. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Boerderij van Dorst is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Raven van Dorst over succes Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Huwelijk Anouk: Gordon & Raven van Dorst gaan los op het Malieveld (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Paddo's
Zoals we van Raven gewend zijn, stelde die zeer persoonlijke vragen en dat resulteerde in eerlijke en oprechte antwoorden. "Ik vind paddo’s echt een fantastische uitvinding", aldus Katja Schuurman. In Shownieuws wordt uitgebreid stilgestaan bij deze uitspraak van de actrice.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Boerderij van Dorst is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's