Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending De wekelijkse weekendafsluiting bij RTL4 is ook deze week weer voor Humberto Tan. In zijn programma Humberto is deze week onder meer de familie Nouri te gast om te praten over het Abdelhak Nouri voetbalplein. Dit zijn de gasten op zondag 12 juni. Abdelhak Nouri heeft vanaf vandaag zijn eigen voetbalplein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. Vijf jaar geleden kreeg het voetbaltalent een hartstilstand, gevolgd door zuurstofgebrek en liep hij ernstige hersenschade op. Humberto Tan sprak vrijdag met de vader en broer van Nouri. De één scoort al 25 jaar hit na hit in de Nederlandstalige hoek, de ander kennen we vooral van de Engelstalige country. Nu hebben Jan Smit en Waylon, tegenwoordig gewoon Willem Bijkerk, hun krachten gebundeld voor de single 'Tussen Jou En Mij'. Overal in Nederland moet de stikstofuitstoot omlaag. Dat maakte minister Christianne van der Wal van Natuur en Stikstof vrijdag bekend. Diezelfde avond stonden boze boeren voor haar deur. Politiek verslaggever Frits Wester en boerin Welmoed Deinum schuiven vanavond aan. Ze is de allerbeste vogelopzetter ter wereld.Christel van Ommen-Verdaasdonk kreeg die titel onlangs van een vakjury tijdens een WK voor vogelopzetters. Vanavond vertelt ze haar verhaal bij Humberto. Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Sunday 12 June 2022 om 22:56

De wekelijkse weekendafsluiting bij RTL4 is ook deze week weer voor Humberto Tan. In zijn programma Humberto is deze week onder meer de familie Nouri te gast om te praten over het Abdelhak Nouri voetbalplein. Dit zijn de gasten op zondag 12 juni.

  • Abdelhak Nouri heeft vanaf vandaag zijn eigen voetbalplein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. Vijf jaar geleden kreeg het voetbaltalent een hartstilstand, gevolgd door zuurstofgebrek en liep hij ernstige hersenschade op. Humberto Tan sprak vrijdag met de vader en broer van Nouri.

  • De één scoort al 25 jaar hit na hit in de Nederlandstalige hoek, de ander kennen we vooral van de Engelstalige country. Nu hebben Jan Smit en Waylon, tegenwoordig gewoon Willem Bijkerk, hun krachten gebundeld voor de single 'Tussen Jou En Mij'.

  • Overal in Nederland moet de stikstofuitstoot omlaag. Dat maakte minister Christianne van der Wal van Natuur en Stikstof vrijdag bekend. Diezelfde avond stonden boze boeren voor haar deur. Politiek verslaggever Frits Wester en boerin Welmoed Deinum schuiven vanavond aan.

  • Ze is de allerbeste vogelopzetter ter wereld.Christel van Ommen-Verdaasdonk kreeg die titel onlangs van een vakjury tijdens een WK voor vogelopzetters. Vanavond vertelt ze haar verhaal bij Humberto.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's