Dionne dichtbij aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dionne dichtbij aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dionne dichtbij aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de serie Dionne dichtbij: Máxima is Dionne Stax terug met een nieuwe reeks van Dionne dichtbij. Deze keer duikt ze in het leven van de First Ladies van de Verenigde Staten, de presidentsvrouwen die in de schaduw van hun man opereren. Mysterieuze MelaniaAls de deuren van het Witte Huis eenmaal opengaan staat er een rij personeel klaar om de first family 24 uur terzijde te staan. Dionne ontmoet het hoofd van de huishouding, Chris Emmery, die de first lady en haar gezin als zijn familie beschouwt. Ook ontmoet ze Stephanie Winston Wolkoff, die als enige dichtbij de mysterieuze Melania Trump mocht komen. Aan hun intieme vriendschap komt een dramatisch einde. Michelle ObamaVerder spreekt Dionne Deesha Dyer, de persoonlijke assistent van Michelle Obama - de eerste zwarte first lady. Zij zag alle kritiek die Michelle ondanks haar voorzichtigheid over haar heen kreeg, maar ook hoeveel ze betekend heeft voor de zwarte gemeenschap. Er komen nog diverse andere first lady's aan bod, van Hillary Clinton en Nancy Reagan tot Eleanor Roosevelt, wiens kleindochter Dionne ontmoet. :[broadcast:videos](ids:"337923,335459" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Na de serie Dionne dichtbij: Máxima is Dionne Stax terug met een nieuwe reeks van Dionne dichtbij. Deze keer duikt ze in het leven van de First Ladies van de Verenigde Staten, de presidentsvrouwen die in de schaduw van hun man opereren.

Mysterieuze Melania
Als de deuren van het Witte Huis eenmaal opengaan staat er een rij personeel klaar om de first family 24 uur terzijde te staan. Dionne ontmoet het hoofd van de huishouding, Chris Emmery, die de first lady en haar gezin als zijn familie beschouwt. Ook ontmoet ze Stephanie Winston Wolkoff, die als enige dichtbij de mysterieuze Melania Trump mocht komen. Aan hun intieme vriendschap komt een dramatisch einde.

Michelle Obama
Verder spreekt Dionne Deesha Dyer, de persoonlijke assistent van Michelle Obama - de eerste zwarte first lady. Zij zag alle kritiek die Michelle ondanks haar voorzichtigheid over haar heen kreeg, maar ook hoeveel ze betekend heeft voor de zwarte gemeenschap. Er komen nog diverse andere first lady's aan bod, van Hillary Clinton en Nancy Reagan tot Eleanor Roosevelt, wiens kleindochter Dionne ontmoet.

:[broadcast:videos](ids:"337923,335459" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV