Zien: Jan Smit en Waylon zingen hun single 'Tussen jou en mij' live bij Humberto

Zien: Jan Smit en Waylon zingen hun single 'Tussen jou en mij' live bij Humberto

Maandag 13 juni 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jan Smit</em> en <em>Waylon</em> zingen hun single 'Tussen jou en mij' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jan Smit en Waylon die samen een single uitbrengen. Het klinkt op het eerste moment een beetje vreemd, maar tóch is het zo. Waylon zingt eigenlijk zelden Nederlandstalige nummers, maar als hij dat doet gebeurt het ook vol overgave. Op bezoek bij Humberto brengen Jan en Waylon - die elkaar kennen van The Voice of Holland - samen het nummer 'Tussen jou en mij' ten gehore. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jan Smit en Waylon zingen hun single 'Tussen jou en mij' live bij Humberto

Jan Smit en Waylon die samen een single uitbrengen. Het klinkt op het eerste moment een beetje vreemd, maar tóch is het zo. Waylon zingt eigenlijk zelden Nederlandstalige nummers, maar als hij dat doet gebeurt het ook vol overgave. Op bezoek bij Humberto brengen Jan en Waylon - die elkaar kennen van The Voice of Holland - samen het nummer 'Tussen jou en mij' ten gehore.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's