'Astrid Joosten zorgt voor overlast in The Grand Amsterdam' (Shownieuws)

'Astrid Joosten zorgt voor overlast in The Grand Amsterdam' (Shownieuws)

Astrid Joosten en haar 'bruiloftsgevolg' blijken voor de nodige onrust te hebben gezorgd in de binnentuin van het bekende Amsterdamse hotel The Grand: "Het begon met het verzoek of de parasol ingeklapt mocht worden want dat stond niet mooi op de bruidsfoto's van mevrouw Joosten", vertelt Iris van Lunenburg bij Shownieuws na het lezen van een recensie van culinair journalist Mara Grimm (Het Parool).

'Eten was niet te eten'
Maar dat bleek nog maar het begin van alle ellende: "Ze mochten niet praten, de speech duurde lang en het eten kwam ook maar niet. En toen dat eindelijk wel kwam was het niet te eten", aldus Lunenburg, die niet snapt waarom Joosten voor deze plek koos en niet gewoon iets afhuurde zonder andere gasten. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

'Astrid Joosten zorgt voor overlast in <em>The Grand</em> Amsterdam' (Shownieuws) Astrid Joosten en haar 'bruiloftsgevolg' blijken voor de nodige onrust te hebben gezorgd in de binnentuin van het bekende Amsterdamse hotel The Grand: "Het begon met het verzoek of de parasol ingeklapt mocht worden want dat stond niet mooi op de bruidsfoto's van mevrouw Joosten", vertelt Iris van Lunenburg bij Shownieuws na het lezen van een recensie van culinair journalist Mara Grimm (Het Parool). 'Eten was niet te eten'Maar dat bleek nog maar het begin van alle ellende: "Ze mochten niet praten, de speech duurde lang en het eten kwam ook maar niet. En toen dat eindelijk wel kwam was het niet te eten", aldus Lunenburg, die niet snapt waarom Joosten voor deze plek koos en niet gewoon iets afhuurde zonder andere gasten. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook HEFTIG: Rachel Hazes gestopt met roken (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's