Million Dollar Island: Wendy trots op winst, heeft nu 8 polsbandjes

Million Dollar Island: Wendy trots op winst, heeft nu 8 polsbandjes

In Million Dollar Island wordt de strijd om de waardevolle polsbandjes steeds heviger. Er blijven steeds minder deelnemers over op het eiland, en Wendy was deze keer aan de beurt om een spel te spelen tegen drie anderen. Ze is erg trots als zij er met de winst vandoor gaat, ze heeft nu 8 polsbandjes. “Vroeger verloor ik altijd met alles. Al was het met voetbal of de playbackshow vroeger. Ja dan is het zo vet, en vooral van die drie andere powervrouwen, dat ik win! Dat voelt zo ontzettend fijn, echt niet te omschrijven.”

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Wendy trots op winst, heeft nu 8 polsbandjes In Million Dollar Island wordt de strijd om de waardevolle polsbandjes steeds heviger. Er blijven steeds minder deelnemers over op het eiland, en Wendy was deze keer aan de beurt om een spel te spelen tegen drie anderen. Ze is erg trots als zij er met de winst vandoor gaat, ze heeft nu 8 polsbandjes. “Vroeger verloor ik altijd met alles. Al was het met voetbal of de playbackshow vroeger. Ja dan is het zo vet, en vooral van die drie andere powervrouwen, dat ik win! Dat voelt zo ontzettend fijn, echt niet te omschrijven.” Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Demi en Ryeau bedenken wat ze met prijzengeld gaan doen Bekijk deze video » Groepsknuffel als einde nadert in Million Dollar Island: ‘Ik hou van ons’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's