Serie Jos: dochters ontdekken dat Jos een vriendin heeft: ‘Next level onhandig’

Serie Jos: dochters ontdekken dat Jos een vriendin heeft: ‘Next level onhandig’

In de serie Jos is Esther dolenthousiast als zij en haar dochter eindelijk de kinderen van haar nieuwe liefde Jos ontmoeten. Er is alleen een probleem, het blijkt dat Jos zijn dochters nog niet op de hoogte had gesteld van zijn kersverse relatie. “Pap, dit is echt next level onhandig.”

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

Serie <em>Jos</em>: dochters ontdekken dat Jos een vriendin heeft: ‘Next level onhandig’ In de serie Jos is Esther dolenthousiast als zij en haar dochter eindelijk de kinderen van haar nieuwe liefde Jos ontmoeten. Er is alleen een probleem, het blijkt dat Jos zijn dochters nog niet op de hoogte had gesteld van zijn kersverse relatie. “Pap, dit is echt next level onhandig.” Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: bekijk eerste beelden comedy Jos met Diederik Ebbinge (video) Bekijk deze video » Jos gemist? ‘Beetje ongepast om te borrelen op een thema-avond over honger’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV