Tussen de Amerika's: zo omarmen de Kuna's genderfluïditeit en homoseksualiteit

Tussen de Amerika's: zo omarmen de Kuna's genderfluïditeit en homoseksualiteit

In de serie Tussen de Amerika's reist Stef Biemans door Midden-Amerika en hij gaat onder anderen op bezoek bij de Kuna, een traditioneel levend volk op verdwijnende eilanden. Biemans ontdekt dat zij genderfluïditeit en homoseksualiteit op een bijzondere manier omarmen, hij praat hierover met de lokale bevolking van de San Blas eilanden.

Bekijk het fragment van Tussen de Amerika's hieronder.

De documentaireserie Tussen de Amerika's is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Tussen de Amerika's terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tussen de Amerika's</em>: zo omarmen de Kuna's genderfluïditeit en homoseksualiteit In de serie Tussen de Amerika's reist Stef Biemans door Midden-Amerika en hij gaat onder anderen op bezoek bij de Kuna, een traditioneel levend volk op verdwijnende eilanden. Biemans ontdekt dat zij genderfluïditeit en homoseksualiteit op een bijzondere manier omarmen, hij praat hierover met de lokale bevolking van de San Blas eilanden. Bekijk het fragment van Tussen de Amerika's hieronder. De documentaireserie Tussen de Amerika's is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Tussen de Amerika's terugkijken bij Gids.tv. Eens ging de zee hier tekeer: bekijk historische beelden van Schokland Bekijk deze video » Sex Actually with Alice Levine vanaf vrijdag op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tussen de Amerika's: zo omarmen de Kuna's genderfluïditeit en homoseksualiteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV