Million Dollar Island: Remy ziet dat ‘rijken’ bij elkaar komen en alles bepalen

Million Dollar Island: Remy ziet dat ‘rijken’ bij elkaar komen en alles bepalen

Remy ontdekt dat de situatie op Million Dollar Island verdacht veel lijkt op de echte wereld. Hij ziet dat de mensen met veel polsbandjes, die geld waard zijn, bij elkaar komen. “Een soort van vriendjespolitiek ontstaat, puur omdat het lot heeft bepaald dat jij meer te besteden hebt dan een ander.”

Lees verder onder de video.

<em>Million Dollar Island</em>: Remy ziet dat ‘rijken’ bij elkaar komen en alles bepalen Remy ontdekt dat de situatie op Million Dollar Island verdacht veel lijkt op de echte wereld. Hij ziet dat de mensen met veel polsbandjes, die geld waard zijn, bij elkaar komen. “Een soort van vriendjespolitiek ontstaat, puur omdat het lot heeft bepaald dat jij meer te besteden hebt dan een ander.” Lees verder onder de video. Remy heeft ‘powerful friends’Remy heeft zelf ook veel bandjes, dus voor hem pakt dit niet verkeerd uit. “Kijk, voor mij is het top natuurlijk, want ik heb ‘powerful friends’ hierdoor. Maar voor de mensen die dat niet hebben, voor de éénbandjes, voor de twee, voor de drie, is het maar afzien en kijken van: daar gaan ze weer. Ja, die bepalen het.” Bekijk het fragment van Million Dollar Island hierboven. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Groepsknuffel als einde nadert in Million Dollar Island: ‘Ik hou van ons’ Bekijk deze video » Million Dollar Island: Wendy trots op winst, heeft nu 8 polsbandjes Bekijk deze video »

Remy heeft ‘powerful friends’
Remy heeft zelf ook veel bandjes, dus voor hem pakt dit niet verkeerd uit. “Kijk, voor mij is het top natuurlijk, want ik heb ‘powerful friends’ hierdoor. Maar voor de mensen die dat niet hebben, voor de éénbandjes, voor de twee, voor de drie, is het maar afzien en kijken van: daar gaan ze weer. Ja, die bepalen het.”

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hierboven.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV