Sahar Meradji in Ik woke van jou: 'Zou ik me achtergesteld moeten voelen?'

Sahar Meradji in Ik woke van jou: 'Zou ik me achtergesteld moeten voelen?'

In Ik woke van jou doet Sahar Meradji onderzoek naar de woke-cultuur. En ze doet een bijzondere ontdekking. “Het gekke is dat ik pas sinds woke-activisme, wat er op dit moment speelt, dat ik pas voel, dat ik denk: zou ik me achtergesteld moeten voelen? Want zo voel ik me niet.”

Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder.

Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv.

Sahar Meradji in <em>Ik woke van jou</em>: 'Zou ik me achtergesteld moeten voelen?' In Ik woke van jou doet Sahar Meradji onderzoek naar de woke-cultuur. En ze doet een bijzondere ontdekking. “Het gekke is dat ik pas sinds woke-activisme, wat er op dit moment speelt, dat ik pas voel, dat ik denk: zou ik me achtergesteld moeten voelen? Want zo voel ik me niet.” Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder. Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv. Ik woke van jou: 'Zou blanke vla mij ook moeten kwetsen?' Bekijk deze video » Ik woke van jou: ME dreigt vastgeketende actiegroep Extinction Rebellion op te pakken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's