Video: S10 vindt duet met BLØF beter dan haar hits Adem Je In en De Diepte

Video: S10 vindt duet met BLØF beter dan haar hits Adem Je In en De Diepte

S10 timmert behoorlijk aan de weg met haar muziek en heeft inmiddels al meerdere hits gescoord in Nederland. Haar succes gaat maar door, nu is de zangeres de studio ingedoken met de band BLØF. S10, die werd geboren als Stien den Hollander, is dolenthousiast over het liedje dat binnenkort uitkomt. “Dan voelt het echt alsof ik mijn hele leven naar zo'n liedje toe werk. Dat is met dit ook. Dit is ook voor mij weer nog beter dan De Diepte of Adem Je In.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: S10 vindt duet met BLØF beter dan haar hits <em>Adem Je In</em> en <em>De Diepte</em> S10 timmert behoorlijk aan de weg met haar muziek en heeft inmiddels al meerdere hits gescoord in Nederland. Haar succes gaat maar door, nu is de zangeres de studio ingedoken met de band BLØF. S10, die werd geboren als Stien den Hollander, is dolenthousiast over het liedje dat binnenkort uitkomt. “Dan voelt het echt alsof ik mijn hele leven naar zo'n liedje toe werk. Dat is met dit ook. Dit is ook voor mij weer nog beter dan De Diepte of Adem Je In.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: S10 schittert met 'De Diepte' in finale Eurovisie Songfestival 2022 Bekijk deze video » S10 zou datingapps niet aanraden: "M'n membership is ook afgelopen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: S10 vindt duet met BLØF beter dan haar hits Adem Je In en De Diepte

Actuele video's

Meer actuele video's