Persconferentie: Louis van Gaal en Matthijs de Ligt blikken vooruit op Nederland – Wales

Persconferentie: Louis van Gaal en Matthijs de Ligt blikken vooruit op Nederland – Wales

Dinsdag staat er weer een wedstrijd op het programma voor het Nederlands elftal, Oranje speelt in de Nations League tegen Wales. In de persconferentie blikken bondscoach Louis van Gaal en speler Matthijs de Ligt vooruit op deze wedstrijd. Eerder wist Nederland te winnen van België en Wales, maar ze kwamen niet verder dan een gelijkspel tegen Polen.

Bekijk de persconferentie van Louis van Gaal over Nederland – Wales hieronder.

De wedstrijd Nederland - Wales is dinsdag 14 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Persconferentie: Louis van Gaal en Matthijs de Ligt blikken vooruit op <em>Nederland – Wales</em> Dinsdag staat er weer een wedstrijd op het programma voor het Nederlands elftal, Oranje speelt in de Nations League tegen Wales. In de persconferentie blikken bondscoach Louis van Gaal en speler Matthijs de Ligt vooruit op deze wedstrijd. Eerder wist Nederland te winnen van België en Wales, maar ze kwamen niet verder dan een gelijkspel tegen Polen. Bekijk de persconferentie van Louis van Gaal over Nederland – Wales hieronder. De wedstrijd Nederland - Wales is dinsdag 14 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Vandaag Inside gemist? Johan Derksen niet te spreken over persconferentie Louis van Gaal Bekijk deze video » Louis van Gaal speelt liever in de ArenA: "De Kuip is allemaal oude troep" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Persconferentie: Louis van Gaal en Matthijs de Ligt blikken vooruit op Nederland – Wales

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV