Maandag in Opsporing NL: portier neergestoken in Amsterdam

Maandag in Opsporing NL: portier neergestoken in Amsterdam

Maandag komen er in Opsporing NL weer verschillende onderwerpen aan bod, in de hoop tips te verzamelen zodat de politie daarmee aan de slag kan. Ze gaan ze het hebben over een man uit Haarlem die na een avond stappen wakker wordt in een ziekenhuis maar niet weet hoe hij daar is beland. Ook richt Opsporing NL de aandacht op de zaak van een portier die is neergestoken in Amsterdam, in de hoop deze op te lossen.

Bekijk de aankondiging voor de uitzending van Opsporing NL van maandag 13 juni hieronder.

Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.

Maandag in <em>Opsporing NL</em>: portier neergestoken in Amsterdam Maandag komen er in Opsporing NL weer verschillende onderwerpen aan bod, in de hoop tips te verzamelen zodat de politie daarmee aan de slag kan. Ze gaan ze het hebben over een man uit Haarlem die na een avond stappen wakker wordt in een ziekenhuis maar niet weet hoe hij daar is beland. Ook richt Opsporing NL de aandacht op de zaak van een portier die is neergestoken in Amsterdam, in de hoop deze op te lossen. Bekijk de aankondiging voor de uitzending van Opsporing NL van maandag 13 juni hieronder. Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv. Maandag in Opsporing NL: man weet niet hoe hij in ziekenhuis belandde na uitgaan Haarlem Bekijk deze video » Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (Opsporing NL) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV