Backstage bij Groots met een Zachte G: Guus Meeuwis vindt bierdouche rare gewoonte

Backstage bij Groots met een Zachte G: Guus Meeuwis vindt bierdouche rare gewoonte

In het item Paul voor je Neus (RTL Boulevard) is te zien hoe het er achter de schermen bij Groots met een Zachte G aan toe gaat. Hij spreekt Guus Meeuwis vlak voor het optreden, zo vertelt de zanger dat hij niet bang is voor bierdouches. “Over het algemeen vind ik het wel een beetje een rare gewoonte. Ik kom ergens vandaan en daar drink je je bier gewoon op.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Backstage bij Groots met een Zachte G: <em>Guus Meeuwis</em> vindt bierdouche rare gewoonte In het item Paul voor je Neus (RTL Boulevard) is te zien hoe het er achter de schermen bij Groots met een Zachte G aan toe gaat. Hij spreekt Guus Meeuwis vlak voor het optreden, zo vertelt de zanger dat hij niet bang is voor bierdouches. “Over het algemeen vind ik het wel een beetje een rare gewoonte. Ik kom ergens vandaan en daar drink je je bier gewoon op.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Backstage bij Groots met een Zachte G: Guus Meeuwis vindt bierdouche rare gewoonteActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV