Marieke Elsinga voelt voor het eerst haar baby bewegen: 'Echt te gek' (video)

Marieke Elsinga voelt voor het eerst haar baby bewegen: 'Echt te gek' (video)

Marieke Elsinga heeft voor de eerste keer de baby in haar buik voelen bewegen. De radio-dj maakte vorige week bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, en inmiddels is ze al een tijdje op weg. Ook heeft Marieke al bekendgemaakt dat ze een zoon verwacht.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marieke Elsinga</em> voelt voor het eerst haar baby bewegen: 'Echt te gek' (video) Marieke Elsinga heeft voor de eerste keer de baby in haar buik voelen bewegen. De radio-dj maakte vorige week bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, en inmiddels is ze al een tijdje op weg. Ook heeft Marieke al bekendgemaakt dat ze een zoon verwacht. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Marieke Elsinga kondigt zwangerschap aan bij ochtendshow Q Music Bekijk deze video » RTL Boulevard: Marieke Elsinga in verwachting van een zoon: 'Wordt het Luuk of Aran?' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's