Video: Zieke Mick Jagger verlaat Johan Cruijff ArenA met coronaverschijnselen

Video: Zieke Mick Jagger verlaat Johan Cruijff ArenA met coronaverschijnselen

Het concert dat The Rolling Stones maandagavond zouden geven in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam gaat definitief niet door. De 78-jarige Mick Jagger is positief getest op corona en kan daardoor niet optreden. Volgens de concertorganisatoren komt er een nieuwe datum.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zieke <em>Mick Jagger</em> verlaat Johan Cruijff ArenA met <em>coronaverschijnselen</em> Het concert dat The Rolling Stones maandagavond zouden geven in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam gaat definitief niet door. De 78-jarige Mick Jagger is positief getest op corona en kan daardoor niet optreden. Volgens de concertorganisatoren komt er een nieuwe datum. Tekst gaat verder onder de video. VerslagenheidVerslaggever Lex Uiting heeft de band de hele dag gevolg - van het hotel naar de plek waar het vanavond moet gebeuren - en geprobeerd een glimp van de supersterren op te vangen. "Mick Jagger verliet ArenA ziek en met coronaverschijnselen, de verslagenheid is groot", aldus Lex Uiting. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Zieke Mick Jagger verlaat Johan Cruijff ArenA met coronaverschijnselen

Verslagenheid
Verslaggever Lex Uiting heeft de band de hele dag gevolg - van het hotel naar de plek waar het vanavond moet gebeuren - en geprobeerd een glimp van de supersterren op te vangen. "Mick Jagger verliet ArenA ziek en met coronaverschijnselen, de verslagenheid is groot", aldus Lex Uiting.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's