Khalid & Sophie: Bosnische handbalsters waren in 1992 op reddingsmissie in Nederland

Khalid & Sophie: Bosnische handbalsters waren in 1992 op reddingsmissie in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Bosnische handbalsters waren in 1992 op reddingsmissie in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. In 1992 dacht een groep jonge handbalsters uit Bosnië tijdens de oorlog naar Nederland te vertrekken voor een toernooi. In werkelijkheid was het een reddingsoperatie. Gerben van 't Hek en Rens Lieman schreven er een boek over en zijn samen met de handbalsters te gast in Khalid & Sophie. De hamvraag: hadden de handbalsters enig idee? Mirela Perenda zegt: 'Nee. (..) De meeste van de meiden dachten ook zo.' Bekijk het fragement hierboven. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Bosnische handbalsters waren in 1992 op reddingsmissie in Nederland

In 1992 dacht een groep jonge handbalsters uit Bosnië tijdens de oorlog naar Nederland te vertrekken voor een toernooi. In werkelijkheid was het een reddingsoperatie. Gerben van 't Hek en Rens Lieman schreven er een boek over en zijn samen met de handbalsters te gast in Khalid & Sophie. De hamvraag: hadden de handbalsters enig idee? Mirela Perenda zegt: 'Nee. (..) De meeste van de meiden dachten ook zo.' Bekijk het fragement hierboven.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's