Amber Heard geeft eerste interview sinds verloren rechtszaak: "Geen eerlijke jury"

Amber Heard geeft eerste interview sinds verloren rechtszaak: "Geen eerlijke jury"

Actrice Amber Heard heeft voor het eerst sinds de verloren rechtszaak tegen haar ex Johnny Depp de media opgezocht. In een tv-interview met het Amerikaanse NBC, dat morgen volledig wordt uitgezonden, gaf ze aan de jury de uitspraak niet kwalijk te nemen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Amber Heard</em> geeft eerste interview sinds <em>verloren rechtszaak</em>: &quot;Geen eerlijke jury&quot; Actrice Amber Heard heeft voor het eerst sinds de verloren rechtszaak tegen haar ex Johnny Depp de media opgezocht. In een tv-interview met het Amerikaanse NBC, dat morgen volledig wordt uitgezonden, gaf ze aan de jury de uitspraak niet kwalijk te nemen. Tekst gaat verder onder de video. Interview Amber HeardNa bijna twee weken van radiostilte geeft Heard nu een interview over de verloren smaadzaak tegen Depp. De actrice werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van ruim 8 miljoen dollar. "Je kunt mij niet vertellen dat het een eerlijke jury was", aldus de veroordeelde actrice. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Amber Heard heeft niet genoeg geld om Johnny Depp te betalen' (video) Bekijk deze video » Video: Johnny Depp wil schikken in zaak Amber Heard Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Interview Amber Heard
Na bijna twee weken van radiostilte geeft Heard nu een interview over de verloren smaadzaak tegen Depp. De actrice werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van ruim 8 miljoen dollar. "Je kunt mij niet vertellen dat het een eerlijke jury was", aldus de veroordeelde actrice.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV