Vandaag Inside gemist? Johan Derksen maakt The Rolling Stones met de grond gelijk

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen maakt The Rolling Stones met de grond gelijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Het concert van The Rolling Stones vanavond in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gaat niet door. Leadzanger Mick Jagger is namelijk positief getest op corona. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op het afblazen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> maakt <em>The Rolling Stones</em> met de grond gelijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het concert van The Rolling Stones vanavond in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gaat niet door. Leadzanger Mick Jagger is namelijk positief getest op corona. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op het afblazen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Johan Derksen"Die Rolling Stones hebben hun hele leven al medicijnen zonder een recept van de dokter. Ze krijgen voor ieder optreden nieuw bloed, dat kost ook een vermogen. Nu heeft meneer corona en daar is niets aan te doen. Ze denken zich van alles te kunnen permitteren", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Johan Derksen
"Die Rolling Stones hebben hun hele leven al medicijnen zonder een recept van de dokter. Ze krijgen voor ieder optreden nieuw bloed, dat kost ook een vermogen. Nu heeft meneer corona en daar is niets aan te doen. Ze denken zich van alles te kunnen permitteren", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV