Op1 gemist? VVD-leden spreken zich op partijcongres uit tegen stikstofplannen

Op1 gemist? VVD-leden spreken zich op partijcongres uit tegen stikstofplannen

Maandag 13 juni 2022 om 23:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>VVD-leden</em> spreken zich op partijcongres uit tegen <em>stikstofplannen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een nipte meerderheid van de VVD-leden heeft zich op het partijcongres uitgesproken tegen de drastische stikstofplannen van het kabinet. Volgens de voormalig leider van de partij Ed Nijpels moet de VVD het klimaat serieus nemen. Nijpels vindt niet dat de VVD-Tweede Kamerfractie zich iets moet aantrekken van het partijcongres. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? VVD-leden spreken zich op partijcongres uit tegen stikstofplannen

Een nipte meerderheid van de VVD-leden heeft zich op het partijcongres uitgesproken tegen de drastische stikstofplannen van het kabinet. Volgens de voormalig leider van de partij Ed Nijpels moet de VVD het klimaat serieus nemen. Nijpels vindt niet dat de VVD-Tweede Kamerfractie zich iets moet aantrekken van het partijcongres.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's