Zien: Johan Derksen lacht om filmpjes van Koning Willem-Alexander als onhandige jager

Zien: Johan Derksen lacht om filmpjes van Koning Willem-Alexander als onhandige jager

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Koning Willem-Alexander ontvangt de komende vijf jaar opnieuw miljoenen euro's aan subsidie voor het beheer van het Kroondomein Het Loo op de Veluwe. Wilfred Genee heeft een passend filmpje gevonden van onze koning.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Johan Derksen</em> lacht om filmpjes van <em>Koning Willem-Alexander</em> als onhandige jager Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Koning Willem-Alexander ontvangt de komende vijf jaar opnieuw miljoenen euro's aan subsidie voor het beheer van het Kroondomein Het Loo op de Veluwe. Wilfred Genee heeft een passend filmpje gevonden van onze koning. Tekst gaat verder onder de video. Koning Willem-AlexanderJohan Derksen moet glimlachen om de filmpjes van Koning Willem-Alexander als onhandige jager: "Hij doet alles om de Nederlander tegen de haren in te strijken." Ik denk dat we Derksen de komende vijf jaar niet in de buurt van Kroondomein Het Loo zullen treffen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Koning Willem-Alexander
Johan Derksen moet glimlachen om de filmpjes van Koning Willem-Alexander als onhandige jager: "Hij doet alles om de Nederlander tegen de haren in te strijken." Ik denk dat we Derksen de komende vijf jaar niet in de buurt van Kroondomein Het Loo zullen treffen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV