NOS Voetbal Nations League Nederland - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League Nederland - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League Nederland - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond hebben de spelers van Oranje hun laatste verplichtingen voor een welverdiende zomervakantie. Nederland ontvangt Wales in De Kuip. Het is de vierde Nations League-wedstrijd in anderhalve week. Het duel is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. MoeizaamNa een glansrijk begin van de Nations League, met een 1-4 zege op België, kwam de klad er een beetje in bij Oranje. Vorige week speelde het Nederlands elftal al de uitwedstrijd tegen Wales en die werd in extremis - en uiterst moeizaam - met 1-2 gewonnen. Wout Weghorst was van groot belang door de winnende treffer tegen de touwen te koppen. GelijkspelAfgelopen zaterdag stond de wedstrijd Nederland - Polen op het programma en ook dat verliep niet helemaal volgens plan. Oranje kwam met 0-2 achter, maar wist zich binnen no-time terug te knokken tot 2-2. In de slotfase kregen 'we' nog een penalty, maar Memphis Depay verzuimde de winnende te maken. Nederland gaat wel aan kop in de Nations League met zeven punten uit drie wedstrijden. :[broadcast:videos](ids:"461331,460196" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond hebben de spelers van Oranje hun laatste verplichtingen voor een welverdiende zomervakantie. Nederland ontvangt Wales in De Kuip. Het is de vierde Nations League-wedstrijd in anderhalve week. Het duel is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Moeizaam
Na een glansrijk begin van de Nations League, met een 1-4 zege op België, kwam de klad er een beetje in bij Oranje. Vorige week speelde het Nederlands elftal al de uitwedstrijd tegen Wales en die werd in extremis - en uiterst moeizaam - met 1-2 gewonnen. Wout Weghorst was van groot belang door de winnende treffer tegen de touwen te koppen.

Gelijkspel
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Nederland - Polen op het programma en ook dat verliep niet helemaal volgens plan. Oranje kwam met 0-2 achter, maar wist zich binnen no-time terug te knokken tot 2-2. In de slotfase kregen 'we' nog een penalty, maar Memphis Depay verzuimde de winnende te maken. Nederland gaat wel aan kop in de Nations League met zeven punten uit drie wedstrijden.

:[broadcast:videos](ids:"461331,460196" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's