Advocaat ex-schoonmoeder Olcay, Bram Mous, over "gecompliceerde zaak" (video)

Advocaat ex-schoonmoeder Olcay, Bram Mous, over "gecompliceerde zaak" (video)

Dinsdag 14 juni 2022 om 18:31

Presentatrice Olcay Gulsen moet zich volgende week bij de rechter verantwoorden voor een lening die ze zou hebben afgesloten bij haar ex-schoonmoeder. De vrouw in kwestie eist 100.000 euro van Olcay Gulsen. Bekijk de Shownieuws-video met de advocaat van de ex-schoonmoeder Bram Mous aan het woord over het geleende geld.

Tekst gaat verder onder de video.

Advocaat ex-schoonmoeder <em>Olcay</em>, <em>Bram Mous</em>, over &quot;gecompliceerde zaak&quot; (video) Presentatrice Olcay Gulsen moet zich volgende week bij de rechter verantwoorden voor een lening die ze zou hebben afgesloten bij haar ex-schoonmoeder. De vrouw in kwestie eist 100.000 euro van Olcay Gulsen. Bekijk de Shownieuws-video met de advocaat van de ex-schoonmoeder Bram Mous aan het woord over het geleende geld. Tekst gaat verder onder de video. Mondelinge afspraakOlcay zou tot twee keer toe een bedrag van 50.000 euro hebben ontvangen toen haar bedrijf SuperTrash in financiële problemen verkeerde. Bram Mous vertelt dat de afspraken niet op papier staan: "Het gaat om mondelinge afspraken en dat maakt de zaak wat gecompliceerder." Wat de advocaat van de ex-schoonmoeder wel heeft is de bankoverschrijving en "die liegt niet." Bekijk ook Op1 gemist? Peter Gillis en Rob Geus slaan samen op de vlucht in Het Jachtseizoen Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Ex-schoonmoeder eist 100.000 euro van Olcay Gulsen Bekijk deze video »
Show :

Mondelinge afspraak
Olcay zou tot twee keer toe een bedrag van 50.000 euro hebben ontvangen toen haar bedrijf SuperTrash in financiële problemen verkeerde. Bram Mous vertelt dat de afspraken niet op papier staan: "Het gaat om mondelinge afspraken en dat maakt de zaak wat gecompliceerder." Wat de advocaat van de ex-schoonmoeder wel heeft is de bankoverschrijving en "die liegt niet."

Actuele video's

Meer actuele video's