Bonne en Michiel in tranen door boekenkast in Kopen Zonder Kijken (video)

Bonne en Michiel in tranen door boekenkast in Kopen Zonder Kijken (video)

Dinsdag 14 juni 2022 om 11:54

In Kopen Zonder Kijken zijn Bonne en Michiel op zoek naar een woning in het centrum van Leeuwarden. Wanneer Bonne en Michiel na anderhalf jaar eindelijk hun nieuwe droomhuis mogen zien, zijn ze sprakeloos. Er komen veel emoties los bij de mannen vooral in de 'boekenkamer'. Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv

Bonne en Michiel in tranen door boekenkast in <em>Kopen Zonder Kijken</em> (video) In Kopen Zonder Kijken zijn Bonne en Michiel op zoek naar een woning in het centrum van Leeuwarden. Wanneer Bonne en Michiel na anderhalf jaar eindelijk hun nieuwe droomhuis mogen zien, zijn ze sprakeloos. Er komen veel emoties los bij de mannen vooral in de 'boekenkamer'. Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Maandag in Kopen Zonder Kijken: Bonne en Michiel op zoek naar een grotere woning (video) Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Bonne en Michiel zijn bang voor een bepaald huis Bekijk deze video »
TV :
Bonne en Michiel in tranen door boekenkast in Kopen Zonder Kijken (video)

Actuele video's

Meer actuele video's