Marcel Levi kritisch op corona-strategie kabinet: "Meer strakke regie nodig"

Marcel Levi kritisch op corona-strategie kabinet: "Meer strakke regie nodig"

Arts en voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi schoof maandagavond aan bij Humberto om te praten over de langetermijnstrategie van het kabinet om toekomstige coronagolven te bestrijden. Levi kraakte enkele kritische noten bij het beleid; zo vindt hij dat er meer "strakke regie" nodig is en moet er aandacht uitgaan naar de toegevoegde waarde van huisartsen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel Levi</em> kritisch op corona-strategie kabinet: &quot;Meer strakke regie nodig&quot; Arts en voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi schoof maandagavond aan bij Humberto om te praten over de langetermijnstrategie van het kabinet om toekomstige coronagolven te bestrijden. Levi kraakte enkele kritische noten bij het beleid; zo vindt hij dat er meer "strakke regie" nodig is en moet er aandacht uitgaan naar de toegevoegde waarde van huisartsen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. AllegaartjeHumberto Tan is bang dat het coronabeleid een "allegaartje" wordt, met opnieuw veel onderscheid tussen sectoren. Levi verwacht hetzelfde en vindt dus dat het kabinet het land met vaste hand door een nieuwe coronagolf moet leiden. Ook zegt hij dat we huisartsen moeten inschakelen bij het uitdelen van coronavaccins, want het lijkt hem onmogelijk - en ontzettend duur - om alle GGD's weer op te schalen in het najaar. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel Levi kritisch op corona-strategie kabinet: "Meer strakke regie nodig"

Allegaartje
Humberto Tan is bang dat het coronabeleid een "allegaartje" wordt, met opnieuw veel onderscheid tussen sectoren. Levi verwacht hetzelfde en vindt dus dat het kabinet het land met vaste hand door een nieuwe coronagolf moet leiden. Ook zegt hij dat we huisartsen moeten inschakelen bij het uitdelen van coronavaccins, want het lijkt hem onmogelijk - en ontzettend duur - om alle GGD's weer op te schalen in het najaar.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's