Zien: krijgt Rosmalen-winnaar Tim van Rijthoven een wildcard voor Wimbledon?

Zien: krijgt Rosmalen-winnaar Tim van Rijthoven een wildcard voor Wimbledon?

Tim van Rijthoven stuntte afgelopen weekend door als eerste Nederlander in jaren de Libéma Open in Rosmalen te winnen. Hij vertelt bij Humberto dat het nog heel onwerkelijk voelt, vooral door het hele mediacircus er omheen. "Normaal kijk ik vanaf de bank, nu zit ik hier," zegt hij tegen Humberto Tan. Komt er een deelname op Wimbledon aan?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: krijgt Rosmalen-winnaar <em>Tim van Rijthoven</em> een wildcard voor <em>Wimbledon</em>? Tim van Rijthoven stuntte afgelopen weekend door als eerste Nederlander in jaren de Libéma Open in Rosmalen te winnen. Hij vertelt bij Humberto dat het nog heel onwerkelijk voelt, vooral door het hele mediacircus er omheen. "Normaal kijk ik vanaf de bank, nu zit ik hier," zegt hij tegen Humberto Tan. Komt er een deelname op Wimbledon aan? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. SprongDoor zijn winst in Rosmalen, waar Van Rijthoven in de finale de nummer twee van de wereldranglijst - Daniil Medvedev - versloeg, maakt de Nederlander een enorme sprong op de ranking. Hij schurkt nu al dicht tegen de top honderd aan. Volgens tenniscommentator Marcella Mesker is dat een unieke prestatie. Zelfs de buitenlandse media spreken nu over Van Rijthoven en er wordt zelfs gepleit voor een wildcard bij Wimbledon. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: krijgt Rosmalen-winnaar Tim van Rijthoven een wildcard voor Wimbledon?

Sprong
Door zijn winst in Rosmalen, waar Van Rijthoven in de finale de nummer twee van de wereldranglijst - Daniil Medvedev - versloeg, maakt de Nederlander een enorme sprong op de ranking. Hij schurkt nu al dicht tegen de top honderd aan. Volgens tenniscommentator Marcella Mesker is dat een unieke prestatie. Zelfs de buitenlandse media spreken nu over Van Rijthoven en er wordt zelfs gepleit voor een wildcard bij Wimbledon.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's