Viggo Waas bij Humberto over herseninfarct: 'Ik kon niks zeggen'

Viggo Waas bij Humberto over herseninfarct: 'Ik kon niks zeggen'

Viggo Waas werd getroffen door een herseninfarct en vertelde maandagavond aan Humberto Tan wat hij toen voelde: "Je denkt... ik ga dood. Ik kan doodgaan. Ik kan me rustig laten wegglijden, dat dacht ik echt. Maar ik kon niks zeggen."

"Het is heel slecht"
Goede vriend Peter Heerschop, ook aanwezig in de studio van Humberto, hoorde kort daarna van Viggo's vriendin Marisa dat het echt niet goed ging: "Ze belde en zei, het is heel slecht. We moeten rekening houden met het allerslechtste." Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Viggo Waas bij <em>Humberto</em> over herseninfarct: 'Ik kon niks zeggen' Viggo Waas werd getroffen door een herseninfarct en vertelde maandagavond aan Humberto Tan wat hij toen voelde: "Je denkt... ik ga dood. Ik kan doodgaan. Ik kan me rustig laten wegglijden, dat dacht ik echt. Maar ik kon niks zeggen." "Het is heel slecht"Goede vriend Peter Heerschop, ook aanwezig in de studio van Humberto, hoorde kort daarna van Viggo's vriendin Marisa dat het echt niet goed ging: "Ze belde en zei, het is heel slecht. We moeten rekening houden met het allerslechtste." Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Viggo Waas bij Humberto over herseninfarct: 'Ik kon niks zeggen'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV