Chantal Janzen over 'strijd' met Linda de Mol & Wendy van Dijk: "Moet jij dat nu ook doen?" (video)

Chantal Janzen over 'strijd' met Linda de Mol & Wendy van Dijk: "Moet jij dat nu ook doen?" (video)

De geruchten dat de banden tussen Chantal Janzen en haar collega's Wendy van Dijk en Linda de Mol niet helemaal lekker liggen, gaan al tijden de ronde. In de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild vraagt de presentator hoe dat nou precies zit tussen de drie. Chantal geeft eerlijk antwoord. Bekijk het fragment uit 30 MINUTEN RAUW in de RTL Boulevard-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Chantal Janzen over 'strijd' met Linda de Mol & Wendy van Dijk: "Moet jij dat nu ook doen?" (video) De geruchten dat de banden tussen Chantal Janzen en haar collega's Wendy van Dijk en Linda de Mol niet helemaal lekker liggen, gaan al tijden de ronde. In de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild vraagt de presentator hoe dat nou precies zit tussen de drie. Chantal geeft eerlijk antwoord. Bekijk het fragment uit 30 MINUTEN RAUW in de RTL Boulevard-video hieronder. Lees verder onder de video. HeftigChantal, Linda en Wendy hebben alle drie een magazine en daar gaat het o.a. over in Ruuds podcast: "Als iemand al een blad heeft, en de ander gaat een blad beginnen dan vind ik het niet zo gek dat de ander zegt 'huh moet jij dat nu ook doen' of vraagt 'wat ga je dan doen?' Het is toch hetzelfde als er in een straat al een Italiaanse bar staat en de andere begint een Italiaans restaurant?", zegt Janzen. De drie presentatrices zijn gewoon collega's die elkaar tegenkomen en dat gaat wel met een knuffel en een gesprek: "Het is minder heftig dan het lijkt." Bekijk ook Dit is de line-up van Chantals Pyjama Party 2022: "Inmiddels 70% uitverkocht" (video) Bekijk deze video » Blow Up: kandidaat pakt Chantal terug na drol-opmerking: ‘Dacht dat ik slechtziend was’ Bekijk deze video »
Show :
Chantal Janzen over 'strijd' met Linda de Mol & Wendy van Dijk: "Moet jij dat nu ook doen?" (video)

Heftig
Chantal, Linda en Wendy hebben alle drie een magazine en daar gaat het o.a. over in Ruuds podcast: "Als iemand al een blad heeft, en de ander gaat een blad beginnen dan vind ik het niet zo gek dat de ander zegt 'huh moet jij dat nu ook doen' of vraagt 'wat ga je dan doen?' Het is toch hetzelfde als er in een straat al een Italiaanse bar staat en de andere begint een Italiaans restaurant?", zegt Janzen. De drie presentatrices zijn gewoon collega's die elkaar tegenkomen en dat gaat wel met een knuffel en een gesprek: "Het is minder heftig dan het lijkt."

Actuele video's

Meer actuele video's