Start nieuw seizoen Urk!: bekijk de eerste beelden

Start nieuw seizoen Urk!: bekijk de eerste beelden

Vanavond start alweer het zesde seizoen van de realityserie Urk!, waarin we een kijkje krijgen in de beroemde vissersplaats. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Start nieuw seizoen <em>Urk!</em>: bekijk de eerste beelden Vanavond start alweer het zesde seizoen van de realityserie Urk!, waarin we een kijkje krijgen in de beroemde vissersplaats. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen in de video hieronder. Lees verder onder de video. VissenTeun komt uit een vissersplaats. De Urker moet daarom goed kunnen vissen. Alleen verloopt dit niet helemaal soepel... Gelukkig krijgt hij hulp. Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Teun Föhn van serie URK! laat dorp Urk zien: "Veel leuke terrassen" (video) Bekijk deze video » Zien: Teun Föhn laat onderkin verwijderen via bindweefselmassage Bekijk deze video »

Vissen
Teun komt uit een vissersplaats. De Urker moet daarom goed kunnen vissen. Alleen verloopt dit niet helemaal soepel... Gelukkig krijgt hij hulp.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's