Heftige beelden: man valt van balkon tijdens concert Harry Styles

Heftige beelden: man valt van balkon tijdens concert Harry Styles

Er gaan heftige beelden van een Harry Styles-concert rond op internet. Een fan valt meters naar beneden van een balkon. Het gaat om de 20-jarige Dylan Wood uit Lanarkshire. Tegen het einde van de show verloor hij zijn evenwicht en viel hij van het balkon recht in de menigte. Bekijk de heftige beelden in de Shownieuws-video hieronder.

Hersenschudding
Wood werd na afloop naar het ziekenhuis gebracht en aan de beademing gelegd. Ondanks de zware val gaat het ondertussen redelijk goed met hem. "Hij kan zich niet veel herinneren van het ongeval", vertelt zijn moeder aan The Sun. Volgens zijn moeder heeft hij een hersenschudding, twee blauwe ogen en een pijnlijke schouder.

Bekijk de Shownieuws-video met de heftige val hieronder.

Heftige beelden: man valt van <em>balkon</em> tijdens concert <em>Harry Styles</em> Er gaan heftige beelden van een Harry Styles-concert rond op internet. Een fan valt meters naar beneden van een balkon. Het gaat om de 20-jarige Dylan Wood uit Lanarkshire. Tegen het einde van de show verloor hij zijn evenwicht en viel hij van het balkon recht in de menigte. Bekijk de heftige beelden in de Shownieuws-video hieronder. HersenschuddingWood werd na afloop naar het ziekenhuis gebracht en aan de beademing gelegd. Ondanks de zware val gaat het ondertussen redelijk goed met hem. "Hij kan zich niet veel herinneren van het ongeval", vertelt zijn moeder aan The Sun. Volgens zijn moeder heeft hij een hersenschudding, twee blauwe ogen en een pijnlijke schouder. Bekijk de Shownieuws-video met de heftige val hieronder. Bekijk ook Zien: Annefleur Schipper plaatst Harry Styles in wassenbeeldenmuseum Khalid & Sophie Bekijk deze video » ZIEN: Harry Styles maakt Daylight-muziekvideo voor 300 dollar met James Corden Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's