Raymond Mens bij VI over stikstofplannen: "Megastallen zijn slecht voor de dieren"

Raymond Mens bij VI over stikstofplannen: "Megastallen zijn slecht voor de dieren"

Dinsdag 14 juni 2022 om 14:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Raymond Mens</em> bij <em>VI</em> over stikstofplannen: &quot;Megastallen zijn slecht voor de dieren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Raymond Mens heeft het maandag bij Vandaag Inside gehad over de stikstofplannen en het welzijn van de dieren in Nederland. Raymond wil meer ruimte voor de dieren want de meeste zitten nu in megastallen en hebben weinig bewegingsruimte. Hij vindt dat deze stallen moeten verdwijnen en dat er meer vrijheid moet komen voor het dier. Ookal dient de prijs van het vlees dan omhoog geschroefd te worden. Bekijk het Vandaag Inside-fragment hierboven. Bekijk ook Zien: Johan Derksen lacht om filmpjes van Koning Willem-Alexander als onhandige jager Bekijk deze video » Vandaag Inside: politieke overpeinzingen met Raymond Mens en Oma Miep Bekijk deze video »
TV :

Raymond Mens heeft het maandag bij Vandaag Inside gehad over de stikstofplannen en het welzijn van de dieren in Nederland. Raymond wil meer ruimte voor de dieren want de meeste zitten nu in megastallen en hebben weinig bewegingsruimte. Hij vindt dat deze stallen moeten verdwijnen en dat er meer vrijheid moet komen voor het dier. Ookal dient de prijs van het vlees dan omhoog geschroefd te worden. Bekijk het Vandaag Inside-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's